Mit Ajánlunk?

Nagyon büszkék vagyunk az általunk kialakított oktatási rendszerre.
Egyedi látásmóddal, innovatív-, felkészült csapatunk teljes mértékben egyénre szabottan foglalkozik minden ügyfelünkkel.
Az alapoktól egészen a profi szintig, minden olyan tényezőt meg fogunk ismertetni veled, amire a kereskedés közben szükséged lesz. Tőzsdei alapismeretek, Technikai elemzés, Tőzsde pszichológia, Pénzkezelés- Money Menedzsment, és a többszörösen kipróbált stratégiák, amelyek mind-mind, abban fognak téged segíteni, hogy hosszútávon sikeres kereskedő váljon belőled.

Személyes oktatás

Egyedülálló oktatási rendszerünkben, minden tanulni vágyó ügyfelünkkel, személyre szabottan foglalkozunk, egyéni oktatási terv alapján, a saját fejlődési sebességéhez és elképzeléseihez igazítva.
Személyesen, az irodánkban történik az oktatás, ahol nem csak elméletet tanítjuk meg, hanem a gyakorlati alkalmazást is, el tudják sajátítani.

Távoktatás

A távoktatás is, teljes mértékben személyre szabottan történik, csupán annyi a különbség, a személyes oktatással szemben, hogy egy egyszerű monitormegosztó program, segítségével, megosztjuk a képernyőnket, így olyan, mintha, ott lenne az ügyfelünk, mellettünk az irodában, csak nem kell, időt és pénzt pazarolni az utazásra. Hiszen az idő pénz! Azoknak ajánljuk, akik nem tudnak személyesen eljönni, budapesti irodánkba, távol élnek, akár külföldön.

Tanfolyamok

Tanfolyamjaink keretein belül lehetőség van megismerni a pénzpiacok világát, felfedezni az ebben rejlő lehetőségeket. Megismerkedünk mindegyik tőzsdei ágazattal.
Forex, CFD, Részvények, Kötvények, Árutőzsde, Opciós és határidős kereskedés. Megvizsgáljuk az előnyöket, a hátrányokat és segítünk megtalálni a neked való kereskedési típust.

Hírlevél

Rendszeresen jelentkezünk hírlevelünkkel, melyekben a pénzpiacokat érintő eseményekre reflektálunk, hogy kihozhasd a befektetésedből a maximumot és elkerüld az esetleges veszteségeket.

Tananyag

Ajánljuk figyelmedbe papír alapú és e-kiadványainkat, illetve könyveinket, melyekkel megszerezheted az elméleti tudást pénzpiacok és tőzsde terén.
Az alapok elsajátítására, a megszerzett tudás kiegészítésére és a folyamatos ismétlésekre, kiváló lehetőségeket kínálunk.

Események

Gyere el, rendszeresen megrendezésre kerülő tőzsdevacsoráinkra, melyeken mindig új témák várnak rád, a pénzpiacok világából és közben fogyassz el velünk egy kellemes vacsorát egy exkluzív étteremben.

Barion biztonságos fizetés


Készítette: Firebird Agency
© 2020. Minden jog fenntartva.