49 990 Ft

A technika elemzés lényegében árfolyam analízis, amellyel a múltbéli adatok megvizsgálásával előre vetítjük a jövőt.
A meglévő információkból, a „piaci résztvevők” viselkedésére támaszkodva, törvényszerűségeket tudunk felállítani és ennek segítségével előrejelzéseket vehetünk, az árfolyamok további alakulásában.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

A technika elemzés lényegében árfolyam analízis, amellyel a múltbéli adatok megvizsgálásával előre vetítjük a jövőt. A meglévő információkból, a „piaci résztvevők” viselkedésére támaszkodva, törvényszerűségeket tudunk felállítani és ennek segítségével előrejelzéseket vehetünk, az árfolyamok további alakulásában.

A fent említett vizsgálati típus nem új keletű és rengeteg csatornát találunk, ahonnan információkat szerezhetünk ezzel a témával kapcsolatban.
Ám ha megnézzük, minden kiadvány általában foglalkozik a tőzsdei kereskedéssel, általánosan informál bennünket ebben a témakörben, viszont kereskedési típusokhoz specifikus elméleti anyagot nem találunk és a gyakorlati alkalmazáshoz végképp nincs használati utasítás.

Minden kereskedési típusnál, más-más szabály rendszerrel tudunk befektetéseket eszközölni, így ha profitot akarunk gyártani, igenis az adott piachoz kell, alakítanunk a rendelkezésre álló tudásbázist.

Az Opciózás a legfiatalabb kereskedési forma, ezért az új elemzési módszer irányt óriási az igény. A könyv megírásának célja, hogy Innovációs köntösbe bújtattuk nektek a módszertant és segítsük ezzel a kereskedést.

Ezzel a könyvvel, könnyebbé tesszük neked a jelzések észlelését és jobban átláthatóvá az árfolyam mozgásokat, a piaci történéseket.

Jó tanulást és eredményes kereskedést kívánunk hozzá!

Barion biztonságos fizetés


Készítette: Firebird Agency
© 2020. Minden jog fenntartva.